Bläääääääääää

Ja det är allt jag har att säga om Modos spel.....tänk att man utsätter sig varje matchdag för detta!!!!!!!!!!!!!!!!! Det började redan vid lineup då Niklas Svedberg ropades upp som mv....?????? Vad hände med Maleks förra match där han räddade allt utom en styrpuck. Men trots att det går så dåligt så hoppas man ju varje gång man bänkar sig framför tv att det ska gå bättre....så på lördag sitter man där igen men då hoppas jag verkligen att matchbilden ser annorlunda ut.

Annars har dagen betstått av att fira sonen T som fyller 22 år idag(happy birthday), hade gjort tårta och bjöd på mat ikväll sen tittade vi på matchen tillsammans innan han och S + fåglarna for hem. Det blev lite paket oxå förstårs & S fick oxå presenter då hon fyllde 20 i söndags.

Sonen R har flyttat till Sthlm och ska gå 1 termin på universitetet så mamma är såååååååååå stolt, hoppas nu bara på att han ska hitta ett schysst boende oxå. Tänk att mammas minimax har blivit så stor......

Ska läsa lite kvällstidning på nätet innan det är dags för sängen..... imorgon en ledig dag som består i att städa, tvätta mm.

God natt på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0